FEPAIUS - Federaţia Patronală a Textilelor, Confecţiilor şi Pielăriei

FEPAIUS - Federaţia Patronală a Textilelor,
Confecţiilor şi Pielăriei

Parteneri FEPAIUS

Parteneri interni

SC EXPOCONFINTEX SA

societate comerciala infiintata in anul 2001, avand ca principal obiect de activitate prestarea de servicii pentru membrii FEPAIUS.

WBF/GTZ Romania - Program de Promovare Economica si Ocupare a Fortei de Munca in Romania

Program al cooperarii tehnice bilaterale romano-germane desfasurat in cooperare intre CCIR si GTZ finantat de Ministerul Federal pentru Dezvoltare Economica si Cooperare.

CCIR - Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Organizatie neguvernamentala, cu caracter autonom, care sustine interesele comunitatii de afaceri si, in special pe cele ale membrilor sai, in dialogul cu institutiile statului si organismele internationale. CCIR actioneaza pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent si propice dezvoltarii sectorului privat, unei economii de piata reale, durabile si deschise spre exterior.

CNFPA - Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor

Autoritate administrativa autonoma, ce se constituie si functioneaza in sistem tripartit si are in componenta reprezentanti ai administratiei publice centrale, ai organizatiilor sindicale si ai asociatiilor patronale reprezentative la nivel national.

Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi

Institutie de invatamant superior si de cercetare stiintifica a carei misiune este sa desfasoare activitati specifice – in comunitatea locala, si la nivel regional, national si international – de creare si valorificare inovatoare a cunoasterii in domeniul fundamental Stiinte ingineresti precum si in domenii interdisciplinare si complementare.

ITC Geneva

Centrul de Comert International CNUCED/OMC cu sediul la Geneva.

CIPE – USAID - Center for International Private Enterprise (CIPE)

Organizatie neguvernamentala americana cu sediul in Washington DC, fondata in 1983 de Camera de Comert a Statelor Unite. CIPE a derulat peste 800 de programe destinate dezvoltarii asociatiilor de afaceri in 95 de tari in curs de dezvoltare. Initiativele sale se concentreaza pe dezvoltare institutionala, asistenta tehnica pentru activitati de advocacy si guvernanta corporativa.

UGIR-1903 - confederatie patronala reprezentativa la nivel national

Organism de reprezentare din punct de vedere patronal a industriei romanesti si a capitalului autohton, continuator al traditiei de peste 100 de ani a miscarii patronale din Romania. Are statut de confederatie patronala reprezentativa la nivel national, avand ca membrii, prin organizatiile patronale afiliate, firme din toate domeniile de activitate, din toate judetele Romaniei.

CCINA – Camera de Comert, Industrie si Agricultura Constanta

Apara interesele comerciantilor si industriasilor dintre Dunare si Marea Neagra, de a stimula activitatea in aceste sectoare economice.

ROMEXPO S.A.

Organizeaza anual peste 40 de targuri, expozitii si saloane comerciale cu participare internationala, in marea lor majoritate manifestari specializate, care reprezinta factori importanti ai accelerarii proceselor complexe de restructurare a economiei nationale, de dezvoltare si modernizare a infrastructurii, de retehnologizare a ramurilor industriale, de sprijinire a informatizarii activitatilor economico-sociale etc.

Parteneri externi

EURATEX - Organizatia de textile si confectii europeana

Voce a industriei europene de textile si confectii are ca principal obiectiv promovarea intereselor membrilor sai- federatii si asociatii din toate tarile UE printre care se numara si FEPAIUS- in conformitate cu cadrul institutional al Uniunii Europene. Euratex este localizat in Bruxelles si asigura obiectivele mai sus mentionate in vederea asigurarii unui numar de servicii asociate si furnizarea catre membrii sai de informatii si date necesare lor pentru prezentarea scopurilor industriale la nivel national.

BAATPE - Bulgarian Association of Apparel and Textile Producers and Exporters

Asociatia producatorilor si exportatorilor de confectii si textile din Bulgaria

BATEC - Bulgarian Association of Textile and Clothing

Asociatia de textile si imbracaminte din Bulgaria

CEA - Croatian Employers Association

Asociatia Patronala din Croatia

TTSIS - Turkish Textile Employer's Association

Asociatia Patronala a Textilelor din Turcia

MOD’SPE - Institut Supérieur Specialisé de la Mode Paris

Institut Superior de Moda, cu succese confirmate pe plan international (Rusia, India, Bulgaria, Cehia, Maroc, Tunisia, etc), Mod’Spé Paris ofera programe de formare profesionala si training pentru toti actorii din domeniul modei, la toate nivelurile de activitate: productie, creatie, distributie

FFPAPF - Fédération Française du Prêt-à-Porter Féminin

Federatia Franceza de Pret a Porter Feminin, organizatoare a TARGULUI INTERNATIONAL PRET A PORTER PARIS

EUROVET

Organizator al Saloanelor Profesionale din domeniul Textilelor, Confectiilor si Pielarie cum ar fi: ZOOM BY FATEX, FATEX, TISSU PREMIER, INTERSELECTION, MODE CITY etc.

Meniu secundar

Cautare

Informatii contact

PROIECT ENERGIE - ExBess
Link-uri sponsorizate: Asigurari RCA, Infiintare firma, Infiintare PFA