Federatia Patronala a Textilelor, Confectiilor si Pielariei

Despre noi

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibur ridiculus mus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

25 Million $

Research Budget

255.000

Patients healed

212 Doctors

working for you

125 Years

of experience

FEPAIUS

Prezentare

Federatia Patronala a Textilelor, Confectiilor si Pielariei este singura federatie din ramura textile, confectii si pielarie din Romania.

FEPAIUS  a fost constituita conform HG 503/1991  si a legii 21/1924.

Initiatorii proiectului au fost Organizatia Patronala a Textilelor si Tricotajelor si Organizatia Patronala a Pielariei si Incaltamintei, in anul 1992.

FEPAIUS, este o federatie fara scop patrimonial a organizatiilor patronale/profesionale, si dupa caz a firmelor autonome, neguvernamentala si apolitica, constituita pe criteriul ramurii de activitate din domeniul textile – pielarie (cod CAEN: 13,14,15,72 ).

FEPAIUS, participa, potrivit rolului sau, la constitirea altor entitati patronale, la nivel national, si se poate afilia la organizatii internationale.

Cuprinde 6 organizatii /asociatii patronale asociate ce insumeaza un numar de aproximativ 200 de membri.

FEPAIUS

Activitatea

  • Organizeaza, in colaborare cu Ministerul Mediului de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, participarea firmelor romanesti la targuri internationale printre care amintim: CPD Dusseldorf, Expo Fashion Moscow, Heimtextil, Moda Uk, Who’s Next Paris, Texworld, The Train, Coterie New York, Premiere Vision Paris, CIFF Copenhaga .
  • Organizeaza misiuni economice in Germania, Canada, Franta, Italia etc.
  • Organizeaza in colaborare cu SC EXPOCONFINTEX SA targurile nationale de Imbracaminte Incaltaminte „CONFINTEX” in orase ca : Iasi, Brasov, Focsani, Constanta, Sibiu, Oradea, Bucuresti si Targurile TINIMTEX impreuna cu CCINA Constanta.
  • Influenteaza modificarea legilor si a influentat deciziile executivului
  • A dezvoltat parteneriate cu asociatii internationale din Franta, Italia, Spania, Belgia, Germania.
  • Nu a avut nici un conflict cu Sindicatele din ramura cu care a negociat contractual colectiv de munca
  • Este prezent in toate Comisiile de Dialog Social la nivel de ministere.